Til toppen
Sorter etter: Navn (a > å)

hmlAUTHENTIC 3/4 PANT

Disse hmlAUTHENTIC ¾ buksene er lette og fleksible, og er et godt valg for trening og for å være på farten. Laget i dobbeltstrikket stoff, de har subtile vannbaserte trykte logoer og en strukturert vev chevron tape detalj. Disse hummel® buksene har også praktiske glidelåslommer og justerbar linning i snoren.
205371

hmlAUTHENTIC ALL-WEATHER JACKET

Stå overfor elementene hele året i denne slitesterke hmlAUTHENTIC ALL WEATHER JACKET. Denne helårsjakken har vevd stoff med taftfor, har glidelåslommer og en beskyttende hette. String og stringstopper gir justerbar kant og hette, mens en stormmansjett med tommelhull gir ekstra kofort og beskyttelse i sterkere vær. Touch av hummel® - stil inkludert vevd bånd og trykte logoer.
205364

hmlAUTHENTIC BENCH JACKET

Nyt beskyttelsen utendørs med denne hmlAUTHENTIC BENCH JACKET, med trykte logoer og trukturert vevd tapet for litt klassisk hummel - stil. Denne hakken er laget i vevd stoff med taftfor og behagelig polstring. Andre funksjoner inkluderer glidelåslommer, en indre glidelåslomme på brystet, snor og snorpropp i en behagelig hette. WP3000 flourfri vannavvisende teknologi gir behagelig beskyttelse mot elementene.
205362

hmlAUTHENTIC FUNCTIONAL POLO

Denne hmlAUTHENTIC FUNCTIONAL POLO er fullpakket med stil, med vannbaserte trykte logoer og strukturert vevd chevron. Kragen er ribbet og har en knappelås som kan brukes åpen eller lukket. BEECOOL® - teknologien gjør denne strukturerte hummel® jersey stoff- tee både pustende og fleksibel.
205382

hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, har i tillegg fire ikoniske hummel® chevron på ermene, og en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC kolleksjonen for et komplett utseende.
204927

hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT WOMAN

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT WOMAN gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, og har fire ikoniske hummel® på ermene, samt en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC - kolleksjonen for et komplett utseende.
204929

hmlAUTHENTIC KIDS POLY ZIP HOODIE

Gi barnet ditt tillit til å møte alle årstider i denne koselige hmlAUTHENTIC KIDS POLY ZIP HOODIE. Laget i strikket stoff med struktur. Jakken har glidelås foran, komfortable brede mansjetter og fald, samt hette. Teksturert vevd chevron og vannbaserte logoer gir dette elementet et subtilt snev av klassisk hummel® - stil
204938

hmlAUTHENTIC KIDS 3/4 PANT

Ditt barn vil føle seg trygg og komfortabel i disse lette og fleksible hmlAUTHENTIC KIDS 3/4 BUKSENE. Et godt valg for de aktive små. Laget i dobbeltstrikket stoff. De har subtile vannbaserte trykte logoer og en strukturert vevd chevron detalj. Disse buksene har også praktiske glidelåslommer og justerbar linning i snorene.
205372

hmlAUTHENTIC KIDS ALL-WEATHER JACKET

Gi barnet ditt maksimal beskyttelse mot elementene hele året i denne holdbare hmlAUTHENTIC KIDS ALL- WEATHER JACKET. Helårsjakke med taftfor og vevd stoff med glidelåslommer og en beskyttende hette. Snor med snorpropp gir justerbar kant og hette. En stormmansjett med tommelhull gir ekstra komfort og beskyttelse i sterkere vær. Nyt WP3000 -2114, 3062 og 7045 flourfri vannavvisende teknologi. Touch av hummel® - stil inkluderer vevd bånd og trykte logoer.
205365

hmlAUTHENTIC KIDS BENCH JACKET

Gi barnet ditt maksimal komfort og beskytelse gjennom alle årstidene med denne hmlAUTHENTIC KIDS BENCH JACKET, med trykte logoer og strukturert vevd mønster for litt klassisk hummel® - stil. Jakken er laget i vevd stoff med taftfor og polstring. Andre funksjoner inkluderer glidelåslommer, en indre glidelåslomme på brystet, og snor med snorpropp i en behagelig hette . WP3000flourfri vannavvisende teknologi vil sikre at ditt barn holdes varm og tørr.
205363

hmlAUTHENTIC KIDS HALF ZIP SWEATSHIRT

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC KIDS HALF ZIP SWEATSHIRT gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, og har fire ikoniske hummel® chevrons på ermene, og en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC - kolleksjonen for et komplett utseende.
204928

hmlAUTHENTIC KIDS MICRO JACKET

Barnet ditt vil føle seg varm og behagelig i denne hmlAUTHENTIC MICRO JACKET i mykt vevet stoff med mesh og taftfor. Vannbaserte trykte logoer og strukturert vevd chevron gir noen innslag av klassisk hummel® - stil. Det er glidelåslommer, en snor med snorpropp på kanten for justerbar komfort. La barna løpe fritt med denne fleksible praktiske og stilige jakken til alle anledninger.
205376