Til toppen

ASSIST SPORTMEDIC

Her finner dere noen videoer som kan hjelpe dere ved behandling av skader;

Akuttbehandling overtråkk

Forstuet fingerledd

Tommel forstuet

Lårhøne/slagskade

Overtråkk - tape ankel

Sorter etter:

ASSIST TAPE REMOVER

Assist Tape Remover for fjerning av tape, plaster og limrester på huden
06115106

ASSIST FIX BANDAGE

Assist Fix Badage er en elastisk fikseringsbandasje. Bandasjen blir som oftest brukt som en base / underlag til vanlig sportstape. Takket være det høye bomullsinnholdet har bandasjen en meget god klebe effekt. Den oppfyller alle kravende som stilles til en klassisk fikseringsbandasje. God støtte effekt uten å krølle.
06123504

ASSIST WARM FEET

Assist Warm Feet er en lipogel som beskytter føtter og hender mot kulde. Den bremser varmetapet og beholder varmeenergien i føttene uten å svekke hudfunksjonene. Perfekt for uteaktiviteter på kalde dager både på trening, kamp, joggetur, skiturer, fjellturer eller når man står på alpint. Vi har testet Assist Warm Feet i temperaturer ned mot -30 med ekstremt god virkning.
06102127

ASSIST NIPPLES & SKIN PROTECTOR

Stopp å bruk tape! Assist Nipples & Skin Protector er et perfekt våpen mot områder på kroppen som utsettes for mye friksjon. Den forhindrer gnagsår, sår og irritert hud forårsaket av svette, klær og annen friksjon. Perfekt for idrett og aktivitet med lange intervaller.
06102129

ASSIST SHARK TAPE CUTTER

Assist Shark Tape Cutter er et produkt som raskt og effektivt for å kutte i alle typer sportstape på en trygg måte. Designet gjør at hud og eksponerte hud er trygt beskyttet mot kutt. Laget av høyeste kvalitet Valox harpiks, og glassfiberforsterket for holdbarhet.
06141102

PREMIUM SPORTSTAPE - I ESKE

Sportstape i lekker eske til forebyggende og akutt skadebehandling Uelastisk tape av høy kvalitet, bomullsvev med høy styrke. Er lett å rive opp og fester godt. 3,8 cm* 9,1m.
06112060