Til toppen

Trykkeri

Nettside med Videoer
Trykkeri AssistCo

AssistCo etablerte høsten 2020 et eget trykkeri i vårt lager på Rjukan. Vi har spesialisert oss hovedsakelig på trykk av bekledning – men kan også levere personifisert trykk på de fleste produkter ved hjelp av gode samarbeidspartnere. Vi tilbyr i dag høykvalitets trykketjenester til kunder over hele landet der vi leverer til alt fra lokale bedrifter, breddeklubber helt opp til elite-, landslagsnivå og selskaper.

Produksjon
Vi bruker kun de beste kvalitetsmaterialene, og våre trykk er holdbare og motstandsdyktige mot vasking og slitasje.

Vårt trykkeri er også opptatt av å være en miljøbevisst bedrift. Vi har implementert grønne praksiser og bærekraftige materialer i produksjonsprosessen - som er endel av å være miljøfyrtårn sertifisert bedrift.

Vårt trykkeri har god kapasitet og ta på seg trykkoppdrag på svært kort varsel. Vårt brede spekter av tjenester og vår forpliktelse til kundetilfredshet gjør oss til et populært valg for bedrifter og organisasjoner som trenger trykte klær av høy kvalitet.

Deisgn
For å sikre at kundene får det de trenger, tilbyr vi også design- og redigeringstjenester. Våre designere kan hjelpe kundene med alt fra å utvikle et konsept til å fullføre en endelig utforming av trykket.

Se litt av det vi gjør her

Kontakt oss