Til toppen

Norges Håndballforbund Dommer

I 2020 inngikk NHF en ny utstyrsavtale med hummel og AssistCo. Her har vi derfor satt sammen en pakke med de offisielle NHF dommerutstyr produktene.

Dommerdraktene vil leveres ferdig med profilering, men ettersom det er ulike klubbemblemer på draktene så må logo sendes oss.
Ønsker din klubb å bestille på kredit (faktura) eller du har spørsmål, kontakt oss på sport@assistco.no.

Den ofisielle NHF dommerkatalogen finner du her

Sorter etter:

hmlAUTHENTIC WOMEN POLY ZIP JACKET

HmlAUTHENTIC WOMEN POLY ZIP JACKE er laget av polyesterstrikket stoff som gir forbedret fukttransporterende og en skarp ytre finish. Denne hummel®-glidelåsen har en lett hevet krage for å dekke nakken når det blåser. De lange raglan-ermene gir god bevegelsesfrihet, samt ribbestrikkede mansjetter og signatur chevrondetaljer i strukturert vevd tape.
205368

hmlAUTHENTIC POLY ZIP JACKET

Sett på hmlAUTHENTIC POLY ZIP JACKET som et ekstra lag for sportsutstyret ditt. Denne hummel®-glidelåsjakken er laget i polyesterstrikket stoff og har glidelås i full lengde i kontrastfarge, noe som betyr at du kan bruke den åpen eller lukket. Den litt hevede kragen gir ekstra beskyttelse når du er ute og trener. De lange ermene har våre signaturvevroner i et strukturert vevd tape, og det er to lommer med glidelås på sidene for oppbevaring av nøkler og andre gjenstander.
205366

hmlAUTHENTIC POLY PANT

HMLAUTHENTIC POLY PANT er laget i solid dobbelstrikket polyesterjersey, og har en skarp ytre overflate og holder formen mens du bruker dem. Midjebåndet på disse hummel® joggebuksene har snorer for å sikre og justere passformen. Glidelåsåpninger på beina gir ekstra ventilasjon, og glidelåslommer er også inkludert for å bære dine nødvendigheter.
205369

hmlAUTHENTIC KIDS POLY ZIP JACKET

Uovertruffen komfort og ytelsesstøtte er signaturer til denne hml AUTHENTIC KIDS POLY ZIP JAKCET formet i mykt strikket stoff. Praktiske glidelåslommer og ribbestrikk mansjett gjør denne jakken både praktisk og morsom for den lille. Vannbaserte logoer og strukturert vevd chevron, sørger for at denne jakken også er full av god hummel® stil.
205367

hmlAUTHENTIC KIDS POLY PANT

hmlAUTHENTIC KIDS POLY PANT gir maksimal komfort under leg, og støtter perfekt barnets bevegelse med dobbeltstrikket stoff. Det ville ikke være hummel® uten noen ikoniske detaljer: vannbaserte trykte logoer og strukturert vevd chevron på den ytre siden av benet. Denne fleksible buksen har også to glidelåslommer, glidelås i benet og snorer i linningen i livet for en justerbar passform.
205370