Til toppen
Sorter etter: Navn (a > å)

AERO FLY

Disse AERO FLY skoene setter en helt ny standard for innesko,. Den skarpe nye stilen kombinerer omnicourt yttersåle med myke meshpaneler for maksimal pusteevne og frihet til å starte lett i kraftige skritt. Vri, spark av og sprint med tillit til sko som støtter alle beveglser perfekt, takket være en intelleigent TPU- stabilitetssåle. Disse høyytelsesskoene er med deg hvert trinn på veien. Velkommen til neste nivå. Middels/bredpassform: velg standardstørrelse for litt bredere passform eller gå ned ½ størrelse for smalerer passform.
207314

AERO TEAM JR VC

Forbered deg på å bryte ned veggene i disse høytytende AERO TEAM R LC innendørs sko med root yttersåle. Overdel i full mesh er kombinert med PU - håndhevede områder for en ekstremt behagelig og pustende passform for raskt voksende føtter. En samrt og slående medlem av Aero- familien, denne klassiske hummel sportsskoen er klar til å hjelpe unge med å nå sine store mål. Borrelåsrem med elastiske snørebånd og pene chevrons på siden er en dristig finish på denne sportslige skoen. La alle få vite at du er kommet. Middels/bred passform: velg standardstørrelse for litt bredere passform eller gå ned ½ størrelse for smalere passform.
207312

AEROCHARGE FUSION STZ

Med AEROCHARGE FUSION STZ tar vi innesko opp et hakk. Et annet medlem av den populære Aerocharge kolleksjonen. Denne skoen sammenslår seg med den smarte aerocharge yttersålen med en helstrikket forsterket overdel og sokkekonstruksjon. Start raske skritt og vri med selvtillit med sterk indre elastisk bånd for stabilitet og låsing. Dobbel rad blonde og snørehull muliggjør optimal fleksibilitet og pusteevne. Gjør deg klar til å knuse målene dine i disse prestasjonsfremmende skoene som følger deg hele veien. Middels/bred passform: velg standardstørrelse for litt bredere passform eller gå ned ½ størrelse for smalere passform
207307

AEROCHARGE FUSION STZ W

Med AEROCHARGE FUSION STZ tar vi innesko opp et hakk. Et annet medlem av den populære Aerocharge kolleksjonen. Denne skoen sammenslår seg med den smarte aerocharge yttersålen med en forsterket helstrikket overdel og sokkekonstruksjon. Start plutselige raske skritt og vri med selvtillit med sterk indre elastisk bånd for stabilitet og låsng- Dobbel rad blonde snørehull muliggjør optimal fleksibilitet og pusteevne. Gjør deg klar til å knuse målene dine i disse prestasonsfrememnde skoene følger deg hele veien. Middel/bred passform velg standardstørrelse for litt bredere passform eller gå ned ½ størrelse for smalere passform.
207308

AEROCHARGE SUPREMEKNIT

Med AEROCHARGE SUPREMEKNIT tar vi innesko til det neste nivået. Et slående medlem av den populære Aerocharge kolleksjonen. Denne skoen er utviklet for kreative spillere som presser på for å utfrodre seg selv ytterligere. Hvilende på toppen av den spesialdesignede Power Plare- teknologien, sørger for den splitter nye strikkede overdelen for en lett, elastisk og pustende følelse med 360 ° støtte for forbedret passform og beskyttelse. Den strikkede overdelen kombinert med den klassiske lette Aerocharge yttersålen muliggjør rask og selvsikker lansering, i tillegg til vendinger og brå stopp. Denne skoen hjelper deg med å nå dine mål. Middels / bred passform: velg standardstørrelse for litt bredere passform eller gå ned ½ størrelse for smalere passform.
207305

INVENTUS REACH LX

Med INVENTUS REACH LX tar vi håndballutstyr til det neste nivået. Denne toppskoen bygger på vår egen REACH.sammensatte teknologien. REACH gir deg utrolig energiretur, reaktiv bevegelse og raske overganger sammen med høy støtbeskyttelse. Vi har kombinert det med et konstruert yttersålemønster med bøyningsspor for eksepsjonelt banegrep og fleksibilitet rundt forfoten. Den er lett og har ARIPRENE sokkekonstruksjon for en tett låsing og pusteevne. Hæltelleren bruker SPLITCAGE for både ekstern og intern hælstabilisering for forbedret fotbevegelseskontroll. Leveres med støpt ORTHOLITE innersåle for høyere komfort, støtte og forbedret unisex passform.
207321

INVENTUS REACH LX W

INVENTUS REACH LX setter en ny standard- både i og utenfor banen. Utviklet for spillere som krever det ekstraordinære. Denne profesjonelle håndballskoen sitter på toppen av vår unike REACH- skumteknologi som gir deg utrolig energiutbytte og gir deg enda mer krafft og utholdenhet i hvert trinn, rask overgang og rask reaksjon. Vi har kombinert det med et konstruert yttersålemønster med bøyningsspor for eksepsjonelt banegrep og fleksibilitet rundt forfoten. Den er lett og den har ARIAPRENE sokkekonstruksjon for en tett låsing og pusteevne. Hæltelleren bruker SPLITCAGE for både ekstern og intern hælstabilisering for forbedret fotbevegelseskontroll. Leveres med støpt ORTHOLITE innersåle for høyere komfort, støtte og forbedret unisex passform.
207322