Til toppen

TEAMSPORTKATALOG 2023

Sorter etter:

hmlAUTHENTIC POLY JERSEY S/S

HMLAUTHENTIC POLY JERSEY S / S er laget av ytelsesfremmende stoffer og føles like lett som en fjær og gir maksimal ventilasjon. En klassisk fargerike kombinasjon med moderne styling for å garantere at du får oppmerksomheten på og utenfor banen. Ikoniske chevrons løper over skuldrene, og en hummel® Bumblebee®-logo pryder brystet. Kombiner med shorts eller bukser fra hummel® AUTHENTIC-serien for en fantastisk vinnerkombinasjon.
204919

hmlAUTHENTIC KIDS POLY JERSEY S/S

HMLAUTHENTIC KIDS POLY JERSEY S/S er laget av ytelsesfremmende stoffer og føles like lett som en fjær og gir maksimal ventilasjon. En klassisk fargerik kombinasjon med moderne styling for å garantere at du får oppmerksomheten på og utenfor banen. Ikoniske chevrons løper over skuldrene og en hummel® - logo pryder brystet. Kombiner med shorts eller bukser fra hummel® AUTHENTIC - serien for en fantastisk vinnerkombinasjon.
204920

hmlAUTHENTIC POLY JERSEY WOMAN S/S

HMLAUTHENTIC POLY JERSEY WOMAN S / S er laget av ytelsesfremmende stoffer og føles like lett som en fjær og gir maksimal ventilasjon. En klassisk fargerike kombinasjon med moderne styling for å garantere at du får oppmerksomheten på og utenfor banen. Ikoniske chevrons løper over skuldrene, og en hummel® Bumblebee®-logo pryder brystet. Kombiner med shorts eller bukser fra hummel® AUTHENTIC-serien for en fantastisk vinnerkombinasjon.
204921

hmlAUTHENTIC POLY JERSEY L/S

HmlAUTHENTIC POLY JERSEY L / S er laget av polyester jersey, som gir en glatt og skarp ytre finish. Denne hummel® jerseytoppen har lange ermer med våre signaturvester på skuldrene i et strukturert tape. Den firkantede halsen skaper et moderne utseende, og BEECOOL®-behandlingen på stoffet sørger for forbedret temperaturregulering og fukttransporterende.
204922

hmlAUTHENTIC KIDS POLY JERSEY L/S

Barna dine vil bevege seg fritt og trygt i denne hmlAUTHENTIC KIDS POLY JERSEY L/S. Lange ermer gjør dette til en allsidig jersey for årstider, formet i mykt jerseystoff med BEECOOL® teknologi for maksimal pusteevne. Trykte logoer gir hint av hummel®- stil på denne ytelsesfremmende trøyen.
204923

hmlAUTHENTIC POLY SHORTS

Uslåelig for enhver sportsaktivitet, er hmlAUTHENTIC POLY SHORTS superkomfortable, oppsiktsvekkende lette og utrolig allsidige, og gir den ultimate bevegelsesfriheten på eller utenfor banen. Disse populære shortsene har snøring i midjen for justerbar komfort, fire glidelåsige hummel®-chevroner på hvert ben og et hummel® Bumblebee®-merke foran. Pair med en hvilken som helst topp fra hummel® AUTHENTIC-serien for et komplett utseende.
204924

hmlAUTHENTIC KIDS POLY SHORTS

Uslåelig for alle sportsaktiviteter, er hmlAUTHENTIC KIDS POLY SHORTS. Superkomfortable, sensasjonelt lett og utrolig allsidig, og gir deg den ultimate bevegelsesfriheten på eller utenfor banen. Disse populære shortsene har snøring i midjen for justerbar komfort, fire glidelås hummel®- chevroner på hvert ben og et hummel® Bumblebee®- merke foran. Sett sammen med hvilken som helst topp fra hummel® AUTHENTIC- serien for et komplett utseende.
204925

hmlAUTHENTIC POLY SHORTS WOMAN

Uovertruffen for enhver sportsaktivitet, er hMLAUTHENTIC POLY SHORTS KVINNE superkomfortable, oppsiktsvekkende lette og utrolig allsidige, og gir den ultimate bevegelsesfriheten på eller utenfor banen. Disse populære shortsene har snøring i midjen for justerbar komfort, fire glidelåsige hummel®-chevroner på hvert ben og et hummel® Bumblebee®-merke foran. Pair med en hvilken som helst topp fra hummel® AUTHENTIC-serien for et komplett utseende.
204926

hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, har i tillegg fire ikoniske hummel® chevron på ermene, og en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC kolleksjonen for et komplett utseende.
204927

hmlAUTHENTIC KIDS HALF ZIP SWEATSHIRT

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC KIDS HALF ZIP SWEATSHIRT gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, og har fire ikoniske hummel® chevrons på ermene, og en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC - kolleksjonen for et komplett utseende.
204928

hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT WOMAN

Lett og strømlinjeformet hmlAUTHENTIC HALF ZIP SWEATSHIRT WOMAN gir deg alt du trenger for å skille deg ut på trening eller på kampdager. Denne stilige genseren gir maksimal ventilasjon og værbeskyttelse, og har fire ikoniske hummel® på ermene, samt en klassisk hummel® Bumblebee® logo på brystet. Sett den sammen med shorts, bukser eller topp fra den sportslige hummel® AUTHENTIC - kolleksjonen for et komplett utseende.
204929

hmlAUTHENTIC TRAINING PANT

HmlAUTHENTIC TRAINING PANT gir optimal komfort og ytelse under trening eller i spillet, og hjelper deg med å nå toppen mens du ser best ut. Disse fotballbunnene er laget av et mykt stoff og har en behagelig snor i midjen, og har hummel® Bumblebee®-logoen, pluss fire ikoniske hummel®-vinkler på det ytre kneet. En perfekt partner for enhver topp fra hummel® AUTHENTIC-serien.
204933