Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

NHF MUNNBIND MED 2 KARBONFILTERE INKL. LOGO

Produktnummer: 999502008
Fjernlager: 0.0 stk. (Leveringstid 5-14 dager)
Ikke tilgjengelig for salg som privatperson i nettbutikken

Munnbindet er tilsvarende som landslagets trenere, spillere og støtteapparatet benytter. I tillegg det spesialdesignede EHF Euro Championship 2020 munnbindet som AssistCo har levert. Munnbindet er laget av 100% bomull. Det medfølger 1 stk. munnbind per pakke samt 2 stk. karbonfilter. Totalt består munnbindet av 4 lag med bomull, mens karbonfilterne har 5 lag. Dette gjør munndbindet med karbonfilteret har tilsammen 9 lag med filter. Produktet er av meget god kvalitet - og oppfyller både krav, og retningslinjer som er satt innenfor bruk av munnbind.

Munnbindet er laget av 100% bomull. Det medfølger 1 stk. munnbind per pakke samt 2 stk. karbonfilter. Totalt består munnbindet av 4 lag med bomull, mens karbonfilterne har 5 lag. Dette gjør munndbindet med karbonfilteret har tilsammen 9 lag med filter. Produktet er av meget god kvalitet - og oppfyller både krav, og retningslinjer som er satt innenfor bruk av munnbind. 

- Munnbindene er ikke medisinske, og er kun til privat bruk der hvor sosial distansering ikke er mulig. Skal ikke erstatte medisinsk (kirurgisk) munnbind, der hvor det er påkrevd eller anbefalt med denne typen munnbind.

- Vask eller desinfiser hendene før munnbindet tas på, justeres, under bruk eller tas av ansiktet.

- Håndvaskes med såpe og varmt vann, eller i vaskepose på 60 grader.

- Filteret byttes etter 3-5 dagers bruk, eller ved vask av munnbindet. 

- Oppstår det skader på munnbindet skal det ikke benyttes lenger.

- Blir munnbindet eller filteret fuktig/vått - vask munnbindet og bytt filter før videre bruk.

- Oppbevares i den solide og praktiske lukkeposen som medfølger.

- Skal ikke brukes av barn under 3 år.