Til toppen

ASSIST

Sorter etter:

ICE PACK

Ispose for hurtig nedkjøling og rehabilitering ved skader.
06101001

HOT/COLD

Produsert i Norge – Rjukan. I AssistCo sine lokaler. Noe som innebærer bærekraftig, grønn og etisk produksjon. Bærekraftig i form av dette ikke er et «single use» produkt, men kan benyttes igjen og igjen. Kan oppbevares i fryser / kjøleskap for å oppnå kjølende effekt. For å benytte som en varmepose, kan den enten kokes opp i kjele eller legges i mikrobølgeovnen.
06101021

ICE SPRAY 150 ML

Kjølespray for hurtig lindring av skader på ben og muskulatur.
06101101

ICE-SPRAY 300ml

Kjølespray for hurtig lindring av skader på ben og muskulatur.
06101131

ASSIST HEAT EXTREME STICK

Heat Stick gir en sterk og intens varmende effekt som virker dypt ned i muskulaturen. Dette gir en midlertidig lindring av øm og stiv muskulatur, sener og ledd. Ved bruk av varmekremen så øker blodsirkulasjonen Dette er en stick, «deovariant», som gjør at man kan føre den direkte på huden. Ved bruk av denne unngår man søl og at kremen skal komme på uønskede omårder. Virker etter cirka 10-15 minutter.
06102125

ASSIST FACE PROTECTOR SPORT

Denne er perfekt til utendørs bruk i norske forhold! Et tynn, hudvennlig lag legger seg på huden, som beskytter ansiktet mot kulde, vind og regn, samt lindrer følelsen av stram hud. Dette kan eksempelvis erstatte en tradisjonell kuldekrem
06102126

ASSIST WARM FEET

Assist Warm Feet er en lipogel som beskytter føtter og hender mot kulde. Den bremser varmetapet og beholder varmeenergien i føttene uten å svekke hudfunksjonene. Perfekt for uteaktiviteter på kalde dager både på trening, kamp, joggetur, skiturer, fjellturer eller når man står på alpint. Vi har testet Assist Warm Feet i temperaturer ned mot -30 med ekstremt god virkning.
06102127

ASSIST NIPPLES & SKIN PROTECTOR

Stopp å bruk tape! Assist Nipples & Skin Protector er et perfekt våpen mot områder på kroppen som utsettes for mye friksjon. Den forhindrer gnagsår, sår og irritert hud forårsaket av svette, klær og annen friksjon. Perfekt for idrett og aktivitet med lange intervaller.
06102129