Til toppen

BALL-LAUNCHER

Produktnummer: 0661002-134

inkl. mva.

Ball-Launcher brukes av Premier Leagueklubber - verdens beste lag og spillere bruker denne daglig i treningen sin

Nå er endelig Ball Launcher kommet til Norge, et innovativt treningsapparat som endrer måten spillerne trener på. Med et komplett spekter av høyde og rotasjon, repliserer vår fotballkaster hver type levering enhver spiller eller trener kan be om. Med en hastighet mellom 10-130 km/t er kastene ikke bare presise, de er helt realistiske. Produktet er perfekt for å trene taleneter innenfor ballteknikk, for å ikke snakke om trening for keepere.

Her har du som klubb mulighet til å skille deg ut og legge inn en helt ny treningsmåte for dine talenter.

Ball-Launcher er meget fleksibelt, hvor posisjonering og retning endres ved små justeringer. Produktet kan benyttes på ballstørrelser 3, 4 og 5 som betyr at maskinen jobber med alle ulike grupper, fra alle aldre og nivåer. Fra ungdommer på grasrotnivå til den rutinerte proffen og talentet som ønsker å utvikle seg som spiller.

Med en batterilevetid på opptil 4 timer og muligheten til å levere 200+ fotballer i timen, laget i England med materialer av ypperste klasse, kan Ball Launcher fortsette å levere igjen og igjen uten noen stopp. Monteringen tar kun et minutt