Til toppen

hummel og Norges Håndballforbund inngår partnerskap

AssistCo og hummel har signert ny utstyrsavtale med Norges Håndballforbund. Avtalen gjelder ut 2026.
hummel er ny utstyrsleverandør for Norges Håndballforbund, gjeldende fra 1. juli 2020 til 31. desember 2026. Avtalen inkluderer også Assist, sportsmedisinsk rekvisita og klister.

- Dette er tidenes utstyrsavtale for oss, forteller kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

- Vi er svært glade for å ha fått dette på plass. hummel er et merke med sterke tradisjoner i idretten, og de satser spesielt hardt på håndball. Det har vært viktig for oss. De er allerede leverandør til flere store klubber og landslag. Samtalene med dem har vært veldig ryddige og positive, sier Aalbu.

Avtalen dekker alle Norges landslag, samt Norges Håndballforbund sentralt og deres seks regioner.

- hummel innfrir alt det vi ønsker oss av en utstyrsleverandør. Vi gleder oss til et langt og godt samarbeid med hummel, som kommer inn på et godt tidspunkt. Det er EM på hjemmebane i desember for Håndballjentene, og Norge skal også være med og arrangere VM for kvinner i 2023 og VM for menn i 2025, sier Aalbu.

- Vi er meget stolte av å inngå et samarbeid med Norges Håndballforbund, som har to av verdens beste landslag med en meget spennende fremtid. Vi skal sørge for å levere utstyr i verdensklasse, og gjøre det vi kan for å bidra til mange medaljer fremover, sier Stian Mårdalen i AssistCo, firmaet som eier rettighetene til hummel-merkevaren i Norge.

 For mer informasjon, kontakt:
Stian Mårdalen

Daglig leder
AssistCo / hummel
Tlf.: 909 41 914

Jan-Erik Aalbu
Kommersiell sjef
Norges Håndballforbund
Tlf.: 977 11 120

 

hummel og Norges Håndballforbund inngår partnerskap