Til toppen

ANDRE TRENINGSPRODUKTER

Sorter etter: Navn (a > å)

ASSIST BALANCE BOARD

Assist Balanse Brett egner seg meget bra til balanse og koordinasjonsøvelser. Et godt hjelpemiddel for å styrke muskulaturen, hofte, kne og ankel. Super til opptrening etter leddbånd- og korsbåndskader, og til forebyggende trening.
06141150

ASSIST FOAM DEFENDER JUNIOR 2 STK

Assist Foam Defender Gjør treningshverdagen mer realistisk! Foam Defender er en revolusjonerende og god figur til treningsbruk. Skumplasten er bøyelig, myk og blir ikke ødelagt ved sammenstøt. Kommer i to størrelser junior og senior.
0661008-204

ASSIST FOAM DEFENDER SENIOR 2 STK

Assist Foam Defender Gjør treningshverdagen mer realistisk! Foam Defender er en revolusjonerende og god figur til treningsbruk. Skumplasten er bøyelig, myk og blir ikke ødelagt ved sammenstøt. Kommer i to størrelser junior og senior.
0661008-205

ASSIST GYMNASTIC ROPE 3M

Assist Gymnastic Rope 3M, til sportsgymnastikk, turn, oppvarming og annen aktivitet. Hoppetauet er 1x300cm, produsert i flettet polypropylen, er svært slitesterkt og har en god tyngde.
06141154

ASSIST INDIACA BALL

Assist Indiaca Ball i meget god kvalitet. Fjærene sørger for ballen er rask, presis og vindstabil. Ballen er perfekt for trening både i forhold til motorikk, teknikk og reaksjon. Ballen kan benyttes som morsom oppvarmings aktivitet - hvor man kan trene på både hurtige bevegelser / forflytning samt koordinasjon. Assist Indiaca Ball kan også benyttes utendørs. Både i hagen, parken eller på stranden.
06103305

ASSIST JUMPING ROPE

Assist Jumping Rope er 280 cm langt og har vatterte håndtak. Hoppetauet passer perfekt for deg som vil trene opp kondisjonen eller koordinasjonen.
06141153

ASSIST REBOUND BALL BLUE

Ønsker du å ta kasteteknikken din til neste nivå? Da er Assist Rebound Ball din ultimate partner! Assist Rebound Ball er ikke bare en vanlig ball. Med sin unike design og funksjonalitet, er den skapt for å hjelpe deg med å forbedre kasteteknikken din på en effektiv måte. Når du kaster ballen, sørger den innebygde elastikk-snoren for at ballen kommer raskt tilbake til deg, slik at du kan øve på kast etter kast uten avbrudd. Denne innovative returballen er konstruert med en moderat sprett og litt tyngde, noe som gjør den ideell for å simulere reelle spillforhold. Den er også litt mindre enn en tennisball, noe som krever nøyaktighet og presisjon i hvert kast. Enten du er en nybegynner som ønsker å mestre grunnleggende kasteteknikker eller en erfaren spiller som ønsker å finpusse detaljene, vil Assist Rebound Ball være din trofaste følgesvenn på veien til suksess. Med denne innovative treningspartneren ved din side, kan du være sikker på at du vil oppnå dine mål og ta din kasteteknikk til nye høyder!
06103306

ASSIST TRENINGSSTRIKK - 23 cm

Assist Treningsstrikk er et sterkt og elastisk motstandsbånd i 4 forskjellige motstandsnivåer. Supertynn og effektiv både for å strekke ut, rehabilitering samt styrketrening.
299953