Til toppen

Norges Bryteforbund

DENNE SIDEN ER UNDER OPPDATERINGER - palldress jakke for barn og dame kommer. Genser unisex og barn kommer også snart.

 

Det har blitt laget en egen kjøpsportal, hvor NBFs medlemmer nå kan få kjøpt landslagsbekledning direkte hos Assistco. Dette vil gjøre logistikken enklere for våre medlemmer, ved at varene bestilles selv på nett, for så og sendes direkte til kjøper uten at det skal gå via kontoret på Ullevål. Det er viktig for NBF at våre medlemmer har enkel tilgang til å kjøpe riktig og oppdatert tøy hele året.

Våre medlemmer vil få 25% på veiledende priser. Handler du for over 1000 kr, så er det gratis frakt. Alt tøy kommer med riktig og ferdig logotrykk, som vil være oppdatert til enhver tid i henhold til seniorlandslagene.

Tidligere utstyrspakke har inneholdt en palldress (jakke og bukse), genser og t-skjorte. Vi utvider sortimentet litt, slik at den enkelte kan kjøpe hva man selv ønsker (palldress, genser og t-skjorte er obligatorisk å ha). NBF ønsker å kunne tilby samme tøy som seniorlandslagene hvert år, men det kan forekomme at man må velge noen andre modeller, da størrelsene på seniortøy ikke alltid kan tilbys til ungdommer (under XS). Derfor vil det komme noen avvik fra år til år.

Prisene under er inkludert rabatt og trykkpriser.

NB! Etter å ha gått inn på et produkt, valgt størrelse og farge - deretter lagt produktet i handlevogna, så trykk på "tilbakeknappen" for å komme til bryteforbundet sin side igjen. Da kan dere handle mer.


Hvis dere har kommet dere til handlekurven og ønske å handle mer, så må dere skrive inn: www.assistco.no/nbf - da kommer dere også tilbake til deres side. 

God handel! :)